Team

Dierenarts Malou Koelewijn

Ik ben Malou Koelewijn, op mijn 4e jaar wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. Toen ik niet werd ingeloot in Utrecht ben ik op zoek gegaan naar een oplossing en kwam ik in Gent terecht. Hier heb ik met veel plezier en het nodige studeerwerk mijn studie tot dierenarts in 2011 afgerond. Daarna heb ik een aantal waarnemingen gedaan door het hele land heen en ben ik uiteindelijk neergestreken in Purmerend, waar ik 4.5 jaar met veel plezier gewerkt heb. Nu werd het tijd voor een volgende stap, samen met Tessa Janson een praktijk beginnen. Deze droom, die we al van jongs af aan samen hebben, is eindelijk verwezenlijkt. We zijn druk bezig om Dierenkliniek Katwijk in te richten zodat wij ons helemaal thuis voelen.

Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan dieren, mijn ouders hebben altijd dieren gehad en nu heb ik ook weer een kat thuis. Samen met mijn vriend heb ik 2 katers, beide asielkatten met medische problemen.  Ook hebben wij sinds kort een jonge hond, een kruising Friese Stabij x Labrador. Samen met Tessa heb ik ook een paard, of eigenlijk pony. Verder besteed ik mijn vrije tijd met het opzoeken van vrienden, concert en festivals. En net als iedereen hou ik van reizen. Omdat je als dierenarts op de hoogte moet zijn van de nieuwe inzichten en technieken ga ik veel naar bijscholingen.  Dit is een leuk onderdeel van mijn werk als dierenarts, het motiveert en houdt je scherp.

Tot ziens in de praktijk!

 

Paraveterinair en gedragsdeskundige Tessa Janson

Mijn naam is Tessa Janson en samen met Malou Koelewijn de nieuwe eigenaresse van Dierenkliniek Katwijk. Ik wist altijd al dat ik iets met dieren wilde doen, maar wat wist ik niet precies. In 2009 ben ik begonnen met de opleiding dierverzorging, na die 3 jaar door gegaan met de opleiding paraveterinair. Deze heb ik succesvol afgerond en ben aan de slag gegaan in de praktijk als paraveterinair (dierenartsassistent). Nadat ik stage had gelopen in het asiel ben ik daar blijven werken in de weekenden. Daar heb ik mijn eerste eigen hond meegenomen genaamd Bob. Bob zat daar al een aantal jaar in het asiel en dit had natuurlijk een reden. Bob is mijn inspiratie geweest om meer te leren over honden gedrag. Naast mijn werkzaamheden als paraveterinair ben ik de opleidingen gaan volgen tot kynologisch instructeur en gedragstherapeut. Uiteindelijk ben ik gaan werken in het Haags Dierencentrum en daar heel veel geleerd qua hondengedrag. Hier heb ik veel met verschillende soorten honden gewerkt. Sinds 2015 heb ik ook mijn eigen hondenschool; Hondenschool BollenstreekNu werd het tijd voor de volgende stap, onze droom verwerkelijken. Dit is gelukt! Wij zijn hard op weg om de kliniek eigen te maken. Daarnaast willen wij de klanten en patiënten alles kunnen bieden op medisch gebied maar ook gedragsmatig.

 

Paraveterinair Gerty Tiggelman

Al ruim 20 jaar werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Katwijk (en voorheen DAP Katwijk) als assistente. Mijn opleiding als paraveterinair dierenartsassistente heb ik gevolgd bij het LOI. Kort geleden heb ik nog een bijscholingscursus over voeding gevolgd. Ik woon in Noordwijkerhout samen met mijn partner en 5 kinderen. Wij hebben 2 Leonbergers, 2 katten, 3 dwergpapegaaien, 3 cavia’s en 1 konijn. Ik wandel graag met mijn honden langs het strand of in het bos, samen met de kinderen. Lekker fietsen met hen vind ik ook leuk om te doen in mijn vrije tijd. Ik heb het erg naar mijn zin bij Dierenkliniek Katwijk en wil u en uw huisdier graag helpen met al uw vragen.

 

Dierenarts Lianne van Dalen

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Lianne en vanaf oktober 2017 kom ik het team van Dierenkliniek Katwijk versterken.

In 2012 ben ik afgestudeerd in Gent en heb daarmee mijn droom om dierenarts te worden verwezenlijkt. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken en werk ik nog steeds met heel veel plezier.

Van hamster, konijn, kat tot Duitse dog, van mij kunt u altijd verwachten dat ik voor u en uw huisdier tot het uiterste ga om de beste zorg en uitleg te leveren.

Zelf woon ik met veel plezier in Noordwijk.

Tot snel bij Dierenkliniek Katwijk!

Paraveterinair Lianne Driebergen

Even voorstellen; Mijn naam is Lianne en sinds juni 2018 mag ik het team van Dierenkliniek Katwijk versterken.

Als klein meisje was ik al gek op dieren! Thuis hadden wij konijnen, hamsters, vissen en parkietjes.

Toen ik op mezelf ging wonen, kocht ik mijn eerste kat. Inmiddels ben ik trots personeel van vier lieve Maine Coons.

Na jaren lang in de ouderenzorg gewerkt te hebben, vond ik het tijd worden om mijn droom te gaan verwezenlijken! Ik ben mijn eigen kattentrimsalon begonnen (Kattentrimsalon Purrfect C(o)at) en ben me daarnaast aan het omscholen tot Paraveterinair dierenartsassistente.

Een hele leuke combinatie, waar ik veel voldoening uit haal en erg veel van kan leren!

 

Ik zie jullie graag bij Dierenkliniek Katwijk!

 

Paraveterinair Vera Klinkenberg

Even voorstellen, mijn naam is Vera. En sinds kort ben ik werkzaam als paraveterinair bij dierenkliniek Katwijk. Het kan zijn dat jullie mij al tegen zijn gekomen gezien ik hier ook stage heb gelopen.
 
Van jongs af aan ben ik al gek op dieren. Toen ik opgroeide heb ik altijd dieren om mij heen gehad. Op dit moment hebben ik 2 jack russels, 2 chinchilla’s, een schildpad en 2 paarden. Op de foto staat mijn aller eerste hondje genaamd koda. Hij is ondertussen alweer 12 jaar.  In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij de paarden. Ook ga ik graag wandelen met de honden. Of ga ik lekker naar de bioscoop of uiteten met mijn vriend of vriendinnen.
 
Ik ben echt super blij dat ik dit leuke team mag komen versterken. Tot ziens bij dierenkliniek katwijk!
 
 

Paraveterinair Jamie Hoekstra

Mijn naam is Jamie Hoekstra. Ik ben vanaf begin 2022 werkzaam bij Dierenkliniek Katwijk. Al kunt u mij eventueel herkennen door voorafgaande jaren, aangezien ik hier ook meerdere keren stage heb gelopen en vakantiewerk heb gedaan. Ik ben vroeger met veel dieren op gegroeid en wist toen ook al erg snel dat ik iets met dieren wilde doen, zoals dierenarts. Nu was dierenarts mij toch iets te lang studeren en kwam ik er achter dat Paraveterinair zijn eigenlijk meer is wat ik wil.  Vroeger had  mijn oma altijd katten en thuis hadden wij 3 lieve staffords. Momenteel heb ik zelf helaas geen huisdieren meer, maar kan ik er op de kliniek genoeg knuffelen en wie weet binnenkort met die van u!

Paraveterinair Danielle van de Zwan

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Danielle. Sinds kort werk ik bij dierenkliniek katwijk. Al vanaf dat ik klein was ben ik gek op dieren en heb ik dieren om me heen. Het maakt niet uit of het grote of kleine dieren zijn, ik vind alles leuk.

Zelf heb ik 2 golden retrievers, konijnen, kippen, parkietjes en vissen. Na de middelbare school ben ik de opleiding tot dierenarts assistente paraveterinair gaan doen. En ben ik terecht gekomen bij een zorgboerderij. Ik heb toen ook nog een opleiding in de gehandicapten zorg gevolgd en ben ik daar in gaan werken. Maar na 12 jaar blijft het kriebelen en ben ik toch ook gaan werken als paraveterinair bij dierenkliniek katwijk. Ik heb het hier erg naar mijn zin en leer hier heel veel. De combinatie van werken bij dierenkliniek Katwijk en in de gehandicaptenzorg is een hele leuke afwisseling. Ook werk ik bij hondenschool bollenstreek als kynologisch instructeur.