Praktijk

Dierenkliniek Katwijk staat voor heldere en actuele diergeneeskunde waar aandacht en tijd voor de patiënt én eigenaar voorop staan. U kunt bij ons terecht voor een consult, operatie of  verschillende producten. Om wachttijden te voorkomen werken wij altijd op afspraak, voor balieverkoop kunt u tijdens de openingstijden gewoon komen binnenlopen.

Vanaf 1 oktober 2016 heten wij Dierenkliniek Katwijk in plaats van Dierenartsenpraktijk Katwijk. De kliniek is overgenomen door dierenarts Malou Koelewijn en paraveterinair en hondengedragstherapeut Tessa Janson. Als team van Dierenkliniek Katwijk staan wij voor u klaar en worden wij ondersteund door dierenartsassistente Gerty Tiggelman en dierenarts Lianne van Dalen.

In het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest de kliniek te optimaliseren. We hebben nieuwe apparatuur aangeschaft voor een zo goed mogelijke diagnostiek, tevens is de kliniek deels verbouwd voor een betere indeling.

Lisan van Hoeve heeft, na 23 jaar eigenaresse te zijn geweest van Dierenartsenpraktijk Katwijk, haar praktijk overgedragen aan Dierenkliniek Katwijk.  Lees het persoonlijke afscheidswoord van Lisan hier.