Persoonlijk afscheidswoord van Lisan

lisanBeste klanten van Dierenartsenpraktijk Katwijk, lieve dierenvrienden,

Al 31 jaar lang oefen ik een heel mooi vak uit als dierenarts, waarvan 23 jaar in Katwijk als eigenaar van DAP Katwijk. Het is nu tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe eigenaars: Malou Koelewijn en Tessa Janson. Twee jonge, enthousiast gedreven vrouwen, die samen de klantgerichte filosofie van DAP Katwijk gaan voortzetten onder de naam Dierenkliniek Katwijk. In 1993 nam ik trots de praktijk over van Josien Haarsma, die in februari 1988 DAP Katwijk heeft opgericht. Het voelt nu goed om een stapje opzij te zetten en nog steeds voor 15 uur per week te blijven werken als dierenarts bij DK Katwijk.

Ik wens Malou en Tessa een prettige samenwerking, voldoening in het werk en ‘goede zaken’!

Langs deze weg wil ik alle dierenvrienden hartelijk danken voor hun vertrouwen in mij en de prettige samenwerking de afgelopen 23 jaar. Ik kijk met veel voldoening terug op het verleden van DAP Katwijk. De grote motivatie is altijd het welzijn van het dier geweest, om dierenleed (zo snel mogelijk) te verhelpen, om onrust bij eigenaren weg te nemen en om de kwaliteit van het leven van het huisdier te optimaliseren. Hoe bijzonder is de band immers met onze dierenvrienden!

De dierbare momenten zal ik nooit vergeten die ik op vele fronten heb mogen ervaren, dankzij al die leuke, lieve, lastige dieren en de soms oh zo moeilijke uitdagingen. Oprecht hoop ik dat er nog veel bijzondere momenten zullen volgen.

Met een lach en uiteraard ook een traan, neem ik afscheid van Dierenartsenpraktijk Katwijk en mijn fijne collega’s. Met des te meer energie kan ik mij in de toekomst concentreren op mijn vak dierenarts en op uw dier, dat voelt goed. Graag tot ziens!

Lisan van Hoeve