Overname Dierenartsenpraktijk Katwijk

Per 1 oktober 2016 wordt Dierenartsenpraktijk Katwijk overgenomen door twee enthousiaste vrouwen. Dierenarts Malou Koelewijn en dierenartsassistente en hondengedragstherapeute Tessa Janson zullen u voortaan van dienst zijn als Dierenkliniek Katwijk. De praktijk wordt op de huidige locatie voortgezet.

Lisan van Hoeve, de huidige eigenaresse en dierenarts, doet haar praktijk met een gerust hart over. Het zal altijd de klantgerichte praktijk blijven waar betrokkenheid en zorg voor het dier voorop staan. Gerty Tiggelman (dierenartsassistente en al 20 jaar in dienst) en Lisan van Hoeve gaan ook deels bij de praktijk betrokken blijven. Maar er komen ook enkele vernieuwingen. Een paar hiervan gaan ook voor u merkbaar zijn. Esther Belt en Marloes van de Reep hebben beide een leuke nieuwe uitdaging gevonden in een anderen dierenartsenpraktijk waar ze het beide erg naar hun zin hebben. De openingstijden worden iets aangepast en we gaan het achterste gedeelte van de praktijk verbouwen. Ook komen er een aantal keer per jaar leuke acties voor u en uw dier.

Ons streven is de beste zorg voor uw dier en het persoonlijke karakter van de praktijk bewaren. We willen ons dan ook graag aan u voorstellen.